raamdecoratie

Samen met jou gaat Krealeen op zoek naar de perfecte, op maat gemaakte oplossing voor jouw thuis.

Ontdek een uitgebreid aanbod aan afwerkingsmogelijkheden voor jouw huis of project. Krealeen biedt op maat gemaakte oplossingen voor ieder interieur.

de klassieker

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn met voorsprong de meest gekozen raamdecoratie. De verschillende afwerkingsmogelijkheden en het uitgebreid aanbod aan stoffen maken van rolgordijnen de hedendaagse klassieker.

hedendaagse verfijning

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen dragen bij aan een luxueuze en hoogwaardige afwerking van je interieur. Kies voor een lichte transparantie in je woonkamer of een gevoerde afwerking in de slaapkamer.

veelzijdigheid

Overgordijnen

Overgordijnen zijn een synoniem voor veelzijdigheid. Zowel in moderne als in klassieke interieurs komen overgordijnen volledig tot hun recht.

als origami

Plissé

Met plisségordijnen heb je zelf de volledige controle over de mate van privacy en de gewenste lichtinval. Ze zijn duurzaam, flexibel en onderhoudsarm. Deze eigenschappen maken van plisségordijnen de ideale zonwering.

lijnrecht

Jaloeziën

Verkrijgbaar in hout of aluminium, horizontaal of verticaal. De strakke uitstraling en eenvoudige lichtfiltering maakt van jaloeziën een uitstekende keuze voor bijna elk interieur.

MET PASSIE

"De liefde voor stoffen en maatwerk begon in mijn kinderjaren als hobby en groeide uit tot een passie en een voltijdse job, ik zou het nooit meer kunnen missen."